De kracht van de Postbank … roar …

Studenten worden als onbekende experts graag serieus genomen. Door vrienden, maar zeker ook door het bedrijfsleven. Postbank (ING) heeft dat erg goed begrepen en komt nu met de ‘Studentmarketeer‘-actie, een manier om als student een dag van de week aan de slag te gaan als marketeer bij de Postbank. Goed om talenten te scouten, een hoop CV’s te verzamelen en talenten vast te testen en op te leiden, maar aan de andere kant voor studenten een uitgelezen kans om aan de slag te gaan binnen een van de vetste marketingmachines van Nederland.

Ik roemde ING (dank Irene en Bjørn) en DSM (dank Mark en Danny) al eerder tijdens het Intermediair Arbeidsmarktcongres om hun persoonlijke aanpak, maar hiermee gaat ING naar mijn mening nog een stap verder in de goede richting.

Erg veel succes met het initiatief en hoor graag de resultaten!

3 comments
  1. Had geen idee dat het ook voor Rotterdammers is? Voor welke studenten is het allemaal? Kun je wellicht wat uitwijden?

  2. Geweldig om gisteren de bedenker van de tekst op de uitingen te ontmoeten: Harm-Jan Wolda van Politburo.
    Harm-Jan, bedankt voor de spoedcursus DM 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You May Also Like

VODW Irritatie

Ik word regelmatig gespammed met Business Courses, events en andere interruptie-marketing uitingen. Onderstaande uiting voor de VODW Marketing…