Blogposts

Twitter op Hyves (in je Wie, wat, waar?)

By 11/01/2008 17 Comments

Twitter op Hyves in je Wie, wat, waar (2)Presence applicaties (applicaties waarmee je aan kunt geven wanneer je waar wat aan het doen bent) zijn er te over op dit moment: Twitter, Pownce, Jaiku, Numpa en ook de meeste instant messengers (GTalk, MSN enzovoorts) en zelfs sociale netwerken (o.a. Hyves met “Wie, wat, waar?“) hebben een mogelijkheid om je vrienden te laten weten wanneer je waar wat aan het doen bent.

Hartstikke geweldig en fantastisch leuk natuurlijk, maar het is welhaast een dagtaak om je statussen op al die losse netwerken bij te houden. Wat er vaak toe leidt dat er een keuze gemaakt wordt voor een van de tools. Zo heb ik tijdenlang fanatiek mijn “Wie, wat, waar?” in Hyves bijgehouden. Totdat ik Twitter ontdekte.

Met Tijmen Brommet‘s Twwwitter-app is het nu kinderlijk eenvoudig om je tweets door te plaatsen in Hyves:

Stap 1: Geef je Twitter username in

Twitter in je Hyves "Wie, wat waar?" (3)

Stap 2: Geef akkoord voor het gebruik van de API

Twitter in je Hyves "Wie, wat waar?" (4)

Stap 3: Geef akkoord voor het gebruik van de API en het onthouden van gegevens

Twitter in je Hyves "Wie, wat waar?" (5)

En dan nog dit …

Twitter op Hyves in je Wie, wat, waar (1)
Raymond Spanjar gaf al eerder aan dat hij meer ging twitteren om alle Twitterazi weer naar Hyves te halen (zie ook hierboven). Ik kan me echter niet voorstellen dat hij daarmee de oplossing die Tijmen Brommet bouwde bedoelde 😉

Join the discussion 17 Comments

Leave a Reply